Her finder du vores kontakt informationer...
Gå til forsiden
Se vores nyheder
 
Gå til forsiden
Her kan du booke en tid...
Her finder du en prisliste over alle operationer...

Brystforstørrelse med fedt-transplantation i fuld bedøvelse

 

 Brystforstørrende operationer har i mange år været den mest populære kosmetiske operation. Og uanset om baggrunden er en medfødt deformitet, ændring af brystets form eller størrelse efter graviditet og amning, naturlige aldersforandringer eller blot et ønske om en større barm, så giver netop denne operation, for mange kvinder, en følelse af større velvære og tilfredshed.

 

Indtil nu har ind-operering af silikone-implantater været den foretrukne metode til brystforstørrelse. Men nu er der nyt! Ved behandling med fedt-transplantation udnytter man, at fedtceller der suges ud ved en særligt skånsom fedtsugning, i samme operation kan placeres ind omkring brystet. Ved en skånsom oprensning og anvendelse af en særlig indsprøjtnings-teknik sikres et blivende resultat. De celler, der overlever de første 3 måneder (erfaringsmæssigt ca. 50-80 %) opfører sig derefter fuldstændig som normale fedtceller. Det vil sige, at hvis man taber sig efter operationen, mister man volumen i brysterne ligesom et ikke-opereret bryst gør normalt. Og omvendt, naturligvis, hvis man tager på efter operationen. Da en stor del af brystet i forvejen består af fedtceller, opnår man således et helt naturligt og blivende resultat med denne behandling. Varigheden af resultatet er flere år og muligvis livslang, ligesom den er ved hudtransplantation. Metoden har dog ikke eksisteret længe nok til at man kan sige dette med sikkerhed. Du kan læse mere om teknikken i kapitlet ”Om fedt-transplantation”.


 

Priser for Brystforstørrelse med eget fedt

En konsultation/forundersøgelse med henblik på yderligere information om fedt-transplantation koster 900 kr, som refunderes, hvis du beslutter dig for operation. Operationen foregår i fuld bedøvelse og koster 29.900 kr. inkl. forundersøgelse og mammografi både før og 1 år efter operationen. En evt. efterfølgende operation med henblik på et større resultat koster yderligere 29.900 kr.Læs mere / patientinformation

Se Priser

Se Før / Efter billeder

Kontakt os for tid til en konsultationKontakt for spørgsmål

Til toppen


Super god oplevelse. Professionelt personale 100% kompetent. Jeg har absolut intet at påpege Fortsæt som i gør. I Gør det rigtig godt.

Bodylift Center


Hjortholmsvej 2
2830 Virum
Tlf.: 72 44 06 06

 

E-mail: info@bodyliftcenter.dk

 
Læs Andreas Printzlau nye blogindlæg omkring Plastikkirurgi efter stort vægttab:
Skal vi ringe dig op?

Udfyld blot navn og tlf. nr. og vi vil kontakte dig snarest muligt for en helt uforpligtende snak.

Se Batriatric Center Anretterkøkkens kontrolrapport
Gå til BPKs hjemmeside
 
Se vores Tilsynsrapporter
Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser

© 2011 Bodylift Center Plastikkirugi v/Andreas Printzlau. |  Illustrationer af Fotowerk